Μερικές φωτογραφίες από πόρτες που κατασκευάσαμε
(13/04/2010 15:18)

Πόρτες Ασφαλείας Υψηλής Αισθητικής


Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας μας σε μοντέρνα και κομψά σχέδια αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για εφαρμογή σε αρχιτεκτονικά σχέδια υψηλών απαιτήσεων.


Ένα από τα κύρια σημεία της αρχιτεκτονικής ενός κτιρίου είναι οι πόρτες. Όχι μόνο μας επιτρέπουν την είσοδο σε ένα χώρο που είναι η βασική τους λειτουργία, αλλά μας βοηθούν παράλληλα να γνωρίσουμε το περιβάλλον, το γούστο και τις ανάγκες καθενός που χρησιμοποιεί το χώρο αυτό. Γι’αυτό οι πόρτες ασφάλειας μας διαθέτουν ένα υψηλό επίπεδο design, καινοτόμο για το χώρο των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας.Χειροποίητες ξύλινες πόρτες ασφαλείας


Ένα από τα κύρια σημεία της αρχιτεκτονικής ενός κτιρίου είναι οι πόρτες. Όχι μόνο μας επιτρέπουν την είσοδο σε ένα χώρο που είναι η βασική τους λειτουργία, αλλά μας βοηθούν παράλληλα να γνωρίσουμε το περιβάλλον, το γούστο και τις ανάγκες καθενός που χρησιμοποιεί το χώρο αυτό. Γι’αυτό οι πόρτες ασφάλειας golden door διαθέτουν ένα υψηλό επίπεδο design , καινοτόμο για το χώρο των θωρακισμένων πορτών ασφαλείας.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Εκτύπωση από ΖΙΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ξυλουργικές εργασίες, έπιπλα για το σπίτι και το γραφείο   21/09/2023
http://www.n-ziogas.gr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~