Φόρμα αποστολής άρθρου
Ονοματεπώνυμο

e-mail αποστολέα

e-mail παραλήπτηΠαρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).


Σχόλιο που θα συνοδεύει την είδηση (προαιρετικό)


Κείμενο προς αποστολή:
(30/03/2010 14:01)

Η εταιρεία ΝΙΚ. ΖΙΩΓΑΣ ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Ζιώγα. Ο Νικόλαος Ζιώγας, από τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του δραστηριότητας, ασχολήθηκε με το χώρο των ξυλουργικών εργασιών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, την οποία αποκόμισε, δουλεύοντας δίπλα σε έμπειρους τεχνίτες ξυλουργούς. Η έναρξη της επιχειρηματικής του δραστηριότητας χρονολογείται το 1989, ενώ το έτος 2003 δημιούργησε την ατομική επιχείρηση «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΙΩΓΑΣ». Το 2008 η ατομική επιχείρηση μετατράπηκε σε ετερρόρυθμη εταιρία, με επωνυμία «ΝΙΚ. ΖΙΩΓΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

 

Εξαιτίας της πολυετούς εμπειρίας, η εταιρεία έχει κατορθώσει να κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στο χώρο. Η ασύγκριτη ποιότητα στα υλικά και στους μηχανισμούς, η άριστη ποιότητα κατασκευής, καθώς και η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δουλειάς μας.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον σχεδιασμό του χώρου της κουζίνας και της ντουλάπας. Ο σχεδιασμός γίνεται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με την προβολή σχεδίων (κατόψεις, 3D – προοπτικά, κ.λ.π.) και με βάση το προσωπικό σας γούστο και την συνεχή βοήθεια του σχεδιαστή, διαμορφώνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά.
Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας που βρίσκεται στο 1ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Παλαγίας, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.