Σχετικά με την επιχείρηση
  1. Εντοιχισμένα έπιπλα κουζίνας 

Πλήρες σετ επίπλων που κατασκευάζεται και τοποθετείται σε συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού, προκειμένου να καλύψει ανάγκες λειτουργικότητας.
Ο σκελετός των επίπλων κουζίνας δύναται να κατασκευαστεί από μελαμίνη διαφόρων διαστάσεων στο πάχος και χρωματισμών. Για τις εξωτερικές επιφάνειες (πόρτες) χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά, όπως μασίφ ξυλεία, MDF επενδεδυμένο με καπλαμά οποιουδήποτε ξύλου (ανιγκρέ, δρυς, οξιά, κερασιά, σφένδαμο, κελεμπέκι κτλ.), MDF με επίστρωση λάκας, επιφάνειες βακελίτη, καθώς και μελαμίνη σε διάφορες ποιότητες και χρωματισμούς. 

  1. Ιματιοθήκες υπνοδωματίου

Κατασκευές που αφορούν ντουλάπες υπνοδωματίου.
Ο σκελετός της ντουλάπας δύναται να κατασκευαστεί από μελαμίνη διαφόρων διαστάσεων στο πάχος και χρωματισμών. Για τις εξωτερικές επιφάνειες (πόρτες) όπως και στην περίπτωση των επίπλων κουζίνας χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά, όπως MDF επενδεδυμένο με καπλαμά οποιουδήποτε ξύλου (ανιγκρέ, δρυς, οξιά, κερασιά, σφένδαμο κτλ.), MDF με επίστρωση λάκας, επιφάνειες βακελίτη, καθώς και μελαμίνη σε διάφορες ποιότητες και χρωματισμούς. Επίσης, χρησιμοποιούνται εξαρτήματα στήριξης, οι απαραίτητοι μεντεσέδες για τη στήριξη των πορτών καθώς και διάφοροι μηχανισμοί, όπως συρτάρια με μεταλλικούς οδηγούς, ασανσέρ για την ευκολότερη πρόσβαση στα ψηλά μέρη της κατασκευής, συστήματα στήριξης κτλ.

  1. Εσωτερικές πόρτες

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, καθώς υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για πόρτες ταμπλαδωτές, πρεσσαριστές ή από μασίφ ξύλο, παντογράφου, κλειστές, με τζάμι ή με καϊτια, ανοιγόμενες ή συρόμενες. Επίσης, μπορούν να κατασκευαστούν από το υλικό MDF και να είναι επενδεδυμμένες με καπλαμά οποιουδήποτε ξύλου (ανιγκρέ, δρυς, οξιά, κερασιά), είτε να στιλβωθούν με λάκα.

  1. Ειδικές κατασκευές

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των κατασκευών που εξαρτώνται από τις διαστάσεις, τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και τις ανάγκες που πρέπει να ικανοποιηθούν. Συνήθως, οι ειδικές κατασκευές αφορούν διαχωριστικά χώρων, επιπλοσυνθέσεις, καλύμματα δομικών στοιχείων κτλ.

Η εταιρία έχοντας πάντα σαν γνώμονα τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη, στηρίζει  σε τρεις άξονες :
α) Στον σχεδιασμό πρωτότυπων σχεδίων και μοντέλων που καλύπτουν τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά αντιπροσωπεύουν και το προσωπικό σας γούστο.
β) Στη χρήση σύγχρονων ποιοτικών υλικών και λειτουργικού design.
γ) Στην απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Home Page
print send to friend comment
  Εκτύπωση    Αποστολή    Σχολιασμός 
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
Γράψτε το σχόλιο σας
Τίτλος σχολίου

Κυρίως μήνυμα

Ονοματεπώνυμο

e-mail



Παρακαλώ συμπληρώστε το εξαψήφιο κείμενο
όπως το βλέπετε στην εικόνα (πεζά / κεφαλαία).



Για να εμφανιστούν τα σχόλια σας, θα πρέπει να εγκριθούν από τους αρμόδιους διαχειριστές του web site.